Menu
Menu
Váš košík
59,00 Kč
Připravili jsme pro Vás krájenou coppu z rodinné Pršuterie Chovaneček z Litoměřic. Ty nejlepší uzeniny, které u nás najdete, a když si k nim z...
69,00 Kč
Připravili jsme pro Vás krájenou bresaolu z rodinné Pršuterie Chovaneček z Litoměřic. Ty nejlepší uzeniny, které u nás najdete, a když si k nim z...
Svíčková neboli „tenderloin” či „filet” je všem známý prémiový kus hovězího masa. Visí si pod páteří a je namáhán nejméně ze všech svalových partií zvířete....
54,00 Kč
Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá.Na výrobu 100 kg...
110,00 Kč
Tento nostalgický název má opodstatnění. Naše sušárny sousedí s klášterem Sv.Zdislavy. Tato světice nám i dnes pomáhá hledat nekonečnou inspiraci a touhu dělat opravdu velmi...
55,00 Kč
55,00 Kč
Připravili jsme pro Vás krájenou bresaolu, karé, coppu a panenku z rodinné Pršuterie Chovaneček z Litoměřic. Ty nejlepší uzeniny, které u nás najdete, a když...
99,00 Kč
Konfitovaná kachní prsa s jablky, zázvorem, tymiánem a calvadosem. Složení: kachní maso 75%, kachní sádlo 12%, jablka 5%,cibule, česnek, zázvor, kmín, tymián, jedlá sůl, pepř...
69,00 Kč
Jemná drůbeží paštika s vínem, máslem a bylinkami. Složení: kuřecí játra 50%, vepřové maso 25%, máslo 10%, bílé víno 5%, vepřové sádlo 5%, cibule 3%,...
180,00 Kč
Jehněčí klobásy z Farmy Rudimov jsou vyrobeny ručně z vyzrálého hovězího a jehněčího masa v BIO kvalitě. Jsou uzené tradičním způsobem na bukovém a ovocném...
178,00 Kč
Hovězí klobásy z Farmy Rudimov jsou vyrobeny ručně z vyzrálého hovězího masa v BIO kvalitě, uzené tradičním způsobem na bukovém a ovocném dřevě (trnka, třešeň)....
240,00 Kč
Husí pašika s Bordeaux Prémiová paštika pro náročné labužníky. Husí játra macerovaná 48 hodin v červeném víně z Bordeaux. Dostatečně proležená játra pomalu pošírovaná v...
Hovězí T-bone je legenda a evergreen steakové kuchyně. Společně s rib-eye je T-bone nejznámější a nejchutnější steak (nejen) z roštěné.Jméno získal díky hřbetní kosti ve...
Široký a v posledních letech populární kus tukem prorostlého plochého svalu ze spodní části zvířete. Obvykle je toto maso složeno z hrubších dlouhých vláken a...
Hovězí kližka se nachází na pleci i na kýtě, je prorostlá šlachami a je tím pádem bohatá na kolagen, který je zdraví prospěšný a je...
Doporučujeme na gril a pečení.  Květová špička neboli picanha (v Jižní Americe) má díky tukovému krytí specifickou a intenzivní chuť. Naše suchým zráním stařená picanha...
Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě...
Co říká výrobce?  Tuto klobásu vyrábíme z jehněčího masa z VLASTNÍHO CHOVU z NAŠÍ FARMY na Hlinné.Vybrané jehněčí maso spolu s kvalitním vepřovým a přísadami...
Tento snack nese název po našem místním rodákovi, známém lotru Babinském. Jeho poslední oblíbené viržínko na Špilberku vypadalo asi dost podobně jako to naše :-).Příjemnou...
Telecí krk bez kosti je díky tukovému mramorování vhodný na pečení, dušení a mletí. Třeba takové telecí karbanátky z krku nemají konkurenci. Pečeně z něj...
Lehce mramorované šťavnaté maso, pocházející ze zadní hřbetní části, se nazývá nízký roštěnec. Ten se dále dělí na přední (vyšší, striploin) a zadní (nižší, sirloin)....