Menu
Menu
Váš košík
Svíčková neboli „tenderloin” či „filet” je všem známý prémiový kus hovězího masa. Visí si pod páteří a je namáhán nejméně ze všech svalových partií zvířete....
Hovězí T-bone je legenda a evergreen steakové kuchyně. Společně s rib-eye je T-bone nejznámější a nejchutnější steak (nejen) z roštěné.Jméno získal díky hřbetní kosti ve...
Široký a v posledních letech populární kus tukem prorostlého plochého svalu ze spodní části zvířete. Obvykle je toto maso složeno z hrubších dlouhých vláken a...
Hovězí kližka se nachází na pleci i na kýtě, je prorostlá šlachami a je tím pádem bohatá na kolagen, který je zdraví prospěšný a je...
Telecí krk bez kosti je díky tukovému mramorování vhodný na pečení, dušení a mletí. Třeba takové telecí karbanátky z krku nemají konkurenci. Pečeně z něj...
Lehce mramorované šťavnaté maso, pocházející ze zadní hřbetní části, se nazývá nízký roštěnec. Ten se dále dělí na přední (vyšší, striploin) a zadní (nižší, sirloin)....
Náš 21 dnů na sucho stařený (dry aged) flank steak je řez ze zadní části hovězího pupku, nachází se blíž slabinám. Je jeho nejlepší a...
Náš 21 dnů na sucho stařený (dry aged) flank steak je řez ze zadní části hovězího pupku, nachází se blíž slabinám. Je jeho nejlepší a...
21 dní stařené maso suchou metodou (dry aged). Doporučujeme na gril ako steaky.  Vysoký roštěnec je sval ze hřbetu, přecházející do nízké roštěné. Oproti němu...
Použití:  - grilování - tatarák - dušení  - pečení  Vrchní šál z hovězí kýty je libovější než sousedící šál spodní. Obsahuje velmi jemné tukové mramorování,...